(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
BRYNZOVÁ POMAZÁNKA ZA 40 kAČEK- FAKT ŽRÁDLO U NÁS NEJOBLÍBENĚJŠÍ
Potřebné ingredience
1x Brynza 125 g 1x pomazánkové máslo bez příchutě 200g trochu pažitky
Postup přípravy
všechny tři ingredience smícháme dohromady
POZOR- nesolit !!, brynza je slaná dost. Doma se můžeme užrat, nejlepší je namazat to na tmavé pečivo
POZOR- nesolit !!, brynza je slaná dost. Doma se můžeme užrat, nejlepší je namazat to na tmavé pečivo
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
3. 4. 2017, 18:13
Kosak
(upraveno)
3. 4. 2017, 10:53
Prosím, kde kupujete tuhle bryndzu, já v obchodech vídám jenom termizovanou v kulatém kelímku a to vůbec není ono. Máme ji rádi, ale nemůžu sehnat...
mumlina
(upraveno)
15. 5. 2017, 20:07
@Kosak
Dobrý den, v LIDLU... MĚJTE SE
kontrola3
(upraveno)
3. 4. 2017, 13:52
@Kosak
V lídlu bývá bryndza v kostce
bedla7
(upraveno)
3. 4. 2017, 8:40
to vypadá zajímavě brzy vyzkouším
avynka
(upraveno)
1. 2. 2010, 18:41
Právě jsme ji dovečeřeli a protože my máme brynzu rádi, tak nám chutnala . Chce to kvalitní pomazánkové máslo, protože některá chutnají fakt hnusně . Jo a pažitku jsme neměli, tak jsem tak nakrájela řeřichu a bylo to dobré . Nakrájela jsem rohlíky na kolečka, namazala je a snědlo se úplně všechno .
mumlina
(upraveno)
2. 2. 2010, 15:53
@avynka
Ahoj Ivčo,tak to je dobře,že Vám chutnala,je pravda,že pomazánkové máslo musí být kvalitní,žádné pomazánkové krémy nebo podobné náhražky
VASJA
(upraveno)
19. 1. 2010, 14:37
Vyzkoušeno,ale u nas to moc nebodoválo,že by protože jsem mazala na světlý toustový chleba?
mumlina
(upraveno)
2. 2. 2010, 15:47
@VASJA
Ahoj Tatjanko, světlým toustovým chlebem to asi nebylo,ale je fakt,že musí být kvalitní pomazánkové máslo,né žádné pomazánkové krémy a jednou se mi stalo,že jsem koupila brynzu nakyslou,tak snad se Vám to povede příště-já ji miluju